Články přečtěte si o alternativní medicíně
  • 01 Kvě

    Záblesky ze tmy

    Zablesky ve tměNa počátku roku 2015 jsem stál před kompletní změnou svého dosavadního způsobu života. Jako most mezi starým a novým jsem zvolil 14ti denní pobyt v absolutní tmě a bez kontaktu s jinými bytostmi lidské podstaty. Tento pobyt jsem absolvoval na začátku března. Nyní (1.5.2015) jsem poprvé od opuštění tohoto posvátného místa, otevřel své poznámky. Při jejich procházení jsem si uvědomil nutkavou a neodbytnou chuť sdílet část informací, jimiž jsem byl v tomto naplněném období obdarován.  Prosím laskavého čtenáře o shovívavost při čtení těchto řádků neb jsem se dopustil jen minima editorských zásahů mých poznámek a to z toho důvodu, abych co nejméně snížil jejich autentičnost a poselství, která jsou pro mne tak důležitá. Pokorně doufám, že některé z těchto záblesků si najdou cestu k ostatním duším. Jedná se o navzájem nesouvisející poselství – čemuž odpovídá i samotný název – Záblesky ze tmy.

    Pravda

    3 kvality, které vyjadřují Pravdu:

    1. Pravda je nezávislá na čase,
    2. Pravde je nezávislá na místě,
    3. Pravda je nezávislá na skutečnosti, zda jí někdo věří, či nikoli.

    Vše ostatní, co nazýváme pravdami jsou jen společenské dohody. Pokud je společenská dohoda postavena na lži, nezmění ji v pravdu, ani když ji budou věřit všechny lidské bytosti na této planetě.

    Osvícení

    Osvícení je stav, kdy se člověk dívá na svět s moudrostí starce a očima malého dítěte.

    Mozaika

    Lidské bytosti kráčí či běží svým životem a cestou sbírají jednotlivé kamínky do mozaiky moudrosti, každý by si však měl najít čas, aby se zastavil a složil z nich ucelený obraz.

    Ať je vše jako dříve

    Člověk se velmi často opírá o své přání, aby vše bylo jako dříve. Splněním tohoto přání by se však pohyboval v kruhu, to se naštěstí nestane. Místo, kde dnes stojíme, je důsledek našich předchozích činů a my musíme jít dál.

    O jediném oltáři

    Lidské bytosti se často zabývají péčí a starostmi o pozemské (dočasné) oltáře. Někdy však zapomínají na ten jediný, který nepodléhá času, ten, jenž náleží k naší duši. 

    O mluvení a povídání

    Lidé v této době hodně mluví, ale málo si povídají.

    O mozku

    Mozek je „jen“ anténa.

    O celostní medicíně

    Duše je vždy v harmonii s vesmírem, proto nezná nemoc. Jedinou cestou, jak uzdravit mysl, je dostat ji do harmonie s duší. Následně se uzdraví  i tělo.

    O času I.

    Čas je lidský vynález. Vynález, který se snaží ovládnout svého vynálezce. Bez člověka by čas přestal existovat.

    O času II.

    Pokud vyřadíme ze svého života hodinky, kalendáře a diáře, promění se veškerý čas v jednu celistvou masu. Masu složenou ze samých přítomných okamžiků, které jediné jsou opravdu skutečné

     

    O autorovi

    Radek Moravec

    Poradce, terapeut a léčitel celostní medicíny. V rámci své praxe využívá účinků Autopatie, Detoxikace organismu a Dietetiky. Své poradny má v Praze a Běšinech (okres Klatovy).

2 komentářů

  • Tonda
    1.5.2015 Odpovědět

    Vypadá to jako velký zažitek ta „TMA“:-) Mohu se zeptat, kde jste ji strávil?

Zanechat odpověď

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Novinky do e-mailu

Novinky do e-mailu

Připojte se k odběru našich novinek ať vám neuteče nic o alternativní medicíně.

Byl jste úspěšně přihlášen k odběru novinek :-)